rauwe rouw

voel onze zorg

duchenne_een_ongeneeslijke_ziekte

Boek

Titel

Mama, ga ik eerder dood dan jij?


Te bestellen bij praktijk 'gewoon ik'.

Een openhartig verhaal over liefde en rauwe rouw. Met haar grote moederhart levert Francy het bewijs dat de liefde hoe dan ook altijd zal overwinnen.


Auteur

Francy op het Roodt

Over de liefde en de rauwe rouw.

Fian heeft een bijdrage geleverd aan een boek dat geschreven is door een rouwtherapeut. Fian is werkzaam in dat gezin als buddy van een jongen met duchenne.


Een openhartig verhaal over de liefde en de rauwe rouw.

Een boek over de impact van een progressieve ongeneeslijke ziekte in een gezin. Het verhaal van een moeder, een partner, een zoon, een gezin. Hoe alles in hun leven veranderde. Over wanhoop en overgave. Over 1000 vragen en soms antwoorden.

Voor ouders van langdurig zieke kinderen, werkers in de zorg, het onderwijs, voor familieleden en wie meer wil weten over de impact en de veerkracht van een gezin na een dergelijke diagnose. Met bijdragen van experts en professionals.

Mamma, ga ik eerder dood dan jij?


Tijs, de zoon van Francy stelde de gevreesde vraag "Mamma, ga ik eerder dood dan jij?” Haar zoon heeft de ziekte van Duchenne. Een ongeneeslijke ziekte waarmee hij niet oud zal worden.
 
Het verhaal van een moeder, een zoon, een gezin. Hoe alles in hun leven veranderde. Over wanhoop en overgave. Over 1000 vragen en soms antwoorden. Voor ouders van langdurig zieke kinderen.

Voor werkers in de zorg, het onderwijs, voor familieleden en wie meer wil weten over de impact en de veerkracht van een gezin na zo’n boodschap.
Met bijdragen van experts en professionals.

WAT CLIËNTEN ZEGGEN

Erg enthousiast zijn we over de inzet, bekwaamheid en zorg voor mijn echtgenote en ook voor mijzelf.

Met veel empathie werd er snel gezorgd voor adequate oplossingen.